• Persoonlijk contact
  • Kwaliteit
  • Altijd in de buurt
  • Productinnovatie
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit
  • Altijd in de buurt
  • Productinnovatie

Wij zijn Cobra Clean en dit is ons verhaal

Cobra Clean is de vrucht van onze jarenlange kennis en ervaring. Het is een speciaal ontwikkelde lijn van producten waarmee we altijd een antwoord hebben op de specifieke vragen van onze klanten. Het zijn geen standaard producten maar een lijn van producten die continu in ontwikkeling is, en tevens volledig aanpasbaar voor specifieke situaties, hoe specialistisch die ook mogen zijn. Ervaart u een probleem waar geen enkel middel of merk een oplossing voor lijkt te bieden? Dan is Cobra wat u nodig heeft.

De Cock en Brands: Cobra

Cobra is het geesteskind van Huub de Cock en René Brands, twee ervaren techneuten met een onvoorwaardelijke voorliefde voor hun vakgebied. Cobra werd ontwikkeld vanuit de kennis dat er niet één merk is dat alle (motor)problemen kan oplossen. Elk merk heeft zijn eigen kracht en kwaliteiten waarmee ze perfect veel voorkomende problemen kunnen verhelpen. Maar wat nu als er zich een niet veel voorkomend probleem voordoet? Cobra beantwoordt deze vraag.

Maar Cobra is niet ‘alleen’ Huub en René. Cobra wordt ook gevormd door ons brede (dealer)netwerk door heel Nederland. En door onze klanten die ons telkens weer nieuwe uitdagingen voorleggen waardoor we onze bestaande producten kunnen optimaliseren en nieuwe producten blijven ontwikkelen. Ook zij zijn Cobra. En daar zijn we ontzettend trots op.

Huub de Cock

Huub de Cock stond samen met René Brands aan de wieg van Cobra Clean. Inmiddels verzamelden ze een groot netwerk om hen heen waar we bijzonder nauw mee samenwerken. Hier geloven ze ook in: vruchtbare samenwerkingen met mensen en organisaties die elkaar versterken.

Huub heeft veel ervaring binnen de auto-, transport- en landbouwindustrie. Al sinds 1985 om precies te zijn. Huub werkte toen in de werkplaats maar inmiddels is hij trotse (mede-)eigenaar van meerdere ondernemingen, waaronder Cobra Clean.

René Brands

René is net als Huub een ervaren ondernemer. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring, vooral in de automotive.

René was in zijn carrière 5 jaar after salesmedewerker voordat hij doorgroeide naar after salesmanager en daarna naar bedrijfsleider, een rol die hij ruim 8 jaar lang vervulde.

Sinds 2008 is René zelfstandig ondernemer en mede-eigenaar van meerdere ondernemingen, waaronder Cobra Clean.

Meer weten over Cobra?

Wilt u meer weten? We vertellen u graag meer. Laat het ons weten, dan maken we een persoonlijke afspraak.